pátek 17. července 2015

Akce "stop igelitkám"

Milé čtenářky mého blogu,
tentokrát vás chci informovat o akci "stop igelitkám", ke které zvou na svých blozích Světluška a Ajka, zde také najdete podrobné informace. Cílem této akce je, vzletně řečeno, přispět alespoň malou troškou k tomu, aby se z přírody, která nám tu ještě zbývá, mohly jednou radovat i budoucí generace! Podstatou této výzvy je šití, háčkování či pletení nákupní tašky, která nám nahradí igelitku.  

Svými výrobky se můžeme pochlubit do 15. 8. 2015, předpokladem však je zaslání fotografie svého díla na email poliotka@volny.cz U Světlušky se také nyní rozbíhá v rámci této akce možnost taškové výměny :-)

Jelikož nejsem zastáncem igelitových tašek a již několik let se snažím do svých kabel strkat a všude nosit látkové nákupky, ráda se přidávám :-) A v neposlední řadě mě to konečně nakopne  ušít novou, jelikož moje nejoblíbenější  "sovičková" mi jaksi po třech letech odchází, a protože jdu do výměny tak to bude o to větší výzva..

Když budete mít chuť můžete se přidat! 

I malý krok, může pomoci k naplnění velkého cíle...

5 komentářů:

  1. Skvělý nápad, já nosím trvale v tašce svou oblíbenou Envirosax tašku, ale pokud stihnu, ušiju, líbí se mi návod od Jamaly na její skládací s kapsičkou.

    OdpovědětVymazat
  2. Super! A nechceš se zapojit i do výměny :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ráda bych ti poslala můj výtvor na výměnu můžeme si poslat mail můj je b.konarikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)