středa 23. prosince 2015

To byla jízda

ta Velká adventní výzva od Florentýny! Dle článků na blogu by se mohlo zdát, že jsem ji vzdala po pátém úkolu. Omyl :-) pouze jsem si situaci ulehčila tím, že jsem začala dávat fotografie na Rajče, kde jsou veřejně dostupné na http://krizulka.rajce.idnes.cz/

S vypětím a pomocí žolíků (tj. možnosti nahradit chybějící úkol jiný den) se mi nakonec podařilo všech 30 úkolů zvládnout. I když jsem nakonec nevyhrála žádnou cenu, přesto můžu říct, že jsem vyhrála! A to sama nad sebou a především svojí liknavostí. Myslím, že většinu úkolů bych nakonec také udělala, ale část zcela jistě odkládala a některé možnosti vůbec nevyzkoušela např. ochutnávání pečených kaštanů, upečení domácích sušenek apod.. Takto jsem měla nad sebou bič v podobě úkolu pro konkrétní den, který jsem chtěla splnit. Zároveň jsem typ, který se nerad vzdává u věcí, o kterých je přesvědčen, že je schopen je zvládnout. Takže i moje zaťatost se dostala ke slovu :-)

Výzva skončila a mně teď chybí můj "program" po krmení malé ve tři v noci - to jsem si totiž vždy na mobilu našla úkol pro daný den :o) Už se těším až Flo zas vyhlásí další akci. 







4 komentáře:

  1. Paráda, jsi borec:-)
    Pěkné svátky,
    Ajak

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, borec je hlavně můj muž, který výzvu přežil :-), nicméně z ní měl občas i nějaké jedlé výhody :-)Také přeji krásné svátky!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju!!! Já jsem tentokrát výzvu nechala v půli plavat. Úkoly nějak nevycházely na dobu, kdy jsem měla ty činnosti naplánované. Většinu jsem udělala, ale jindy, jinak... Zvládla bych to, ale bez radosti a pohody, jen pro to odškrtnutí na seznamu, a to mi za to tentokrát nestálo. O to víc oceňuju všechny, komu se to podařilo.
    Jsi frajerka :)
    Krásné svátky Tobě i rodině :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jitu, díky!!! Také jsem si občas říkala, zda mi to za to odškrtnutí stojí, nakonec zvítězila ta vize dotáhnout moje snažení do konce (pokud možno zdárného :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)