sobota 5. března 2016

5. 3. 2011


Přesně před  pěti lety jsme si s mužem slíbili lásku, úctu a věrnost. Od rána na ten náš svatební den vzpomínám. Svítilo sluníčko, bylo "velkých" 11 stupňů (v kostele ještě víc :-)) a bylo krásně, nám bylo krásně! Současně jsem v údivu, jak ta naše první pětiletka uběhla. Jsme za ni vděční a věříme v další :-)

Má dnešní poloslavnostně-vzpomínací nálada mě nakopla k počinu, který jsme dlouho odkládala. Ano, zasvěcení čtenáři tuší. Odpoledne se mi podařilo přestěhovat můj šicí kout z ložnice do vedlejšího pokoje. Ve finále jsem tuto akci zvládal relativně rychle za asistence Myšky. Potvrdila se stará známá pravda, že z odkládaných věcí se stávají v naší mysli velké a náročné věci, na které se zrovna "člověk necítí". Upřímně - mně asi nejvíce odrazovalo to, že celá akce je provizorium. Za nějaký čas budeme dělat z ložnice pokojík pro Myšku, což znamená, že se bude stěhovat ložnice. A do ní se opět bude implementovat šicí kout :-)

Navzdory provizoriu se začínám těšit až se ty mé šicí plány budou realizovat! V dohledné době :-)

7 komentářů:

  1. No jo..strašně rychle to uteklo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej :-) však i vy už budete mít první manželský půlrok za sebou!

      Vymazat
    2. Ano..a já si už pomalu zvykám na život mimozemšťana, který, když se potřebuje představit, má chuť říkat "říkejte mi Bob, mé jméno je pro vás lidi nevyslovitelné":D Ale vlastně to je jediná změna:)

      Vymazat
  2. Petruško, gratuluji k 5 výročí svatby. Hezky si to užijte a přeji hodně ,,šicích" úspěchů. Mějte se moc krásně. Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Peťo, gratuluju k výročí... Měla jsi krásné šaty... Na škole do nás docent vtloukal "Odklad zloděj času..." a to je fakt pravdivé zlaté pravidlo... Když prostě člověk něco udělá hned, tak už na to nemusí myslet a cítí se mnohem lépe. Jenom se někdy přemoct... Já momentálně po šití teskním, to momentálně fakt nestíhám. Vlastně jen jako asistentka :-) Daly jsme Justýnce dětský šicí stroj, tak se učí pomalounku šít. Potřebuju zkrátit nové záclony, tak myslím, ani nebudu vytahovat svůj a půjčím si ten její :-) Měj se krásně a ať Vám Myška dělá radost... Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc díky! Spojení "Odklad zloděj času..." si budu pamatovat, díky! Teď si ho "jen" správně připomínat. Justýnka je moc šikovná, když už se pouští do šití :-) Držím pěsti, aby se ten čas na Tvoje šití objevil nebo alespoň jeho výhled!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)