úterý 29. března 2016

Vídeňská etuda

Po dlouhé době taška! Dlouho slibovaná, za tři večery ušitá. Pro Marušku, kterou mám v mobilu uloženou jako Maruška Wien. Seznámily jsme se totiž před téměř osmi lety ve Vídni jako účastnice dvouletého kursu. Díky Marušce a  podpoře dalších kolegů jsem ho úspěšně absolvovala. I když jsem si myslela, že uteču, byť to není můj styl. Nerada vzdávám věci, o kterých jsem přesvědčená, že je v mých silách je zvládnout. Tady jsem váhala. Rakouská němčina pro mě byla silná káva!

Kurs skončil, ale naše přátelství ne! Vídáme se pouze párkrát do roka, navzdory tomu se na sebe vzájemně těšíme. Maruška je totiž sluníčko :-), které rozdává dobrou náladu a optimismus. Díky za takové človíčky :-)

Tak ať se dobře nosí, Maruško!

Vychytávky pro příště: šev kapsy na zadní straně tašky složit obráceně, zip posunout více doprostředka zipových dílů

Čas zpracování: cca. 6 hodin

Použitý materiál: bavlněná látka, vliselin, ronopast, 2x spirálový zip

Celkový pohled na přední i zadní stranu aneb jaké rozdíly dokáže světlo. 


Aby Maruška nemusela hledat, kde že ty kapsy jsou, olemovala jsem jejich horní hranu druhou designovou látkou. 

Zapnutá. Připravená na akci!

9 komentářů:

  1. Krásná barevná kombinace :-). Tu bych s radostí nosila taky :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) taky by se mi šikla. Jen vlastně nevím, kam bych jí teď nosila:-) zatím totiž vyrážím z domu zásadně s batohem!

      Vymazat
    2. Já právě taky :-). "Normální" kabelku jsem za posledních pár let, co jsem doma s dětmi, použila jen párkrát, jinak jen batoh nebo tašku s dlouhým popruhem, kterou nosím křížem přes rameno. Ale tu bych si vlastně v podobné barevné kombinaci ušít mohla... :-)

      Vymazat
    3. Tak ať se podaří! Budu se těšit na okouknutí výsledku :-)

      Vymazat
  2. Moc hezká taška. Jsi šikulka. Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, po měsících blogového klouzání jen po povrchu (ano, přesně to odpovídá době, kdy začala rekonstrukce) jsem zase zabloudila sem, začetla se a divím se, jak moc pozdě jdu pogratulovat k takovým skvělým zprávám! Jsem se zas tak dojala... blahopřeju moc k holčičce, buďte zdrávi a Páňa vás opatruj ;-)! A taky hodně inspirace pro šití a pohodičku na mateřské ne úplně dovolené ;-)! K

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)