čtvrtek 4. ledna 2018

PF 2018

Ať ty naše cesty mají svůj cíl a ať se nám jde po nich dobře...
Poslední příspěvek na blogu byl téměř poprázdninový. Pak vypnuto a skok do nového roku 2018. Rozhodně to není tak, že by se v mezidobí nic nedělo. Jen jsem měla nějakou komunikační krizi. Náročné léto dojíždělo déle než jsem čekala. 

Jsme na prahu nového roku. Asi všichni tak trochu vyhlížíme, co přinese. Máme různá přání a touhy a také svoje strachy. Musím říct, že já si v tuhle chvíli nejvíc přeji zdraví - ideálně pro nás všechny :-). Poslední dny roku 2017 si totiž tak trochu vzalo dovolenou (dostala jsem opravdu děsnou střevní chřipku, která začala před Vánoci a skončila na nový rok) a já si víc, než kdy jindy uvědomila, jak to je bez toho, aby byl člověk fit těžké. I proto svůj první letošní příspěvek píši až teď, konečně se dostávám zpátky do formy :-)

A tak vám moji milí, ze srdce přeji hojnost zdraví, lásky, Božího požehnání a radosti! A těším se, že se tady budu objevovat častěji!

Vaše Křížulka

PS: Jo, a taky jiného prezidenta prosím! Věřím, že i tohle přání má svoji naději na splnění...

2 komentáře:

  1. Ahoj Petruško, tobě i celé tvé rodině také přeji do nového roku hodně zdraví, štěstí, spokojenosti, pohody a splněných přání. Mějte se moc krásně. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jituško, moc děkuji za milé přání, které opětuji!!! Ať je pro Tebe 2018 rokem dobrým :-) Opatruj se, Peťa

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)