sobota 30. května 2015

Taška pro Jitku

Každý z nás pravděpodobně jednou za čas narazí na informaci o tom, jaká je dnešní společnost, doba, mládež (dosaďte si svoje :-)) hrozná, rychlá, lhostejná..... Sama mám, hlavně díky mé práci, zprostředkovanou zkušenost, že svět opravdu občas nefunguje, jak by si člověk přál. Že vztahy mezi lidmi jsou často narušené a také že dokud člověk neřeší v rodině majetek, často neví, koho v té rodině má.... 

O to je má radost větší, když zjistím, že něco funguje :-) nebo když mohu někomu udělat radost či někdo udělá radost mně. Když některý člověk udělá víc než musí... a nebo něco udělá aniž by musel. A někdy mě zážitek podobného rázu úplně dostane :o)

Toto se podařilo Jitce ze zelené výměny, která probíhala díky Světlušce. Naprosto mě totiž dostala milou komunikací, ochotou, vstřícností a širokou nabídkou bylinek. Původně jsem si totiž přála hlavně levanduli nebo nějakou jinou bylinku. A následně jsem očekávala nabídku bylinky :-) a ona to byla úplná bylinková smršť :-) a navrch ještě příslib sušené saturejky. 

Na to nešlo reagovat jinak než radost, kterou mi udělala, oplatit :-) A tak vznikla tahle taška. Úplně obyčejná "nákupka" pro jednu neobyčejně milou bytost, která uměla potěšit  pár písmenky :-)

Přeji vám, milé čtenářky, ale i sobě :o), abychom mohly zažívat drobné radosti, milá překvapení a také, abychom to dobré uměly posílat dál! Třeba úsměvem, slovem, gestem....není nutné kvůli tomu šít nákupní tašku :-) 


Vychytávky pro příště:
- horní okraj tašky zpevnit vliselinem - lépe by se prošíval

Čas zpracování: cca. 2 hodiny (a kdybych si špatně nesesadila díly tašky dohromady tak by to bylo méně)

Použitý materiál: látku na vnitřní i vnější část tašky, látku na popruhy, druky, vliselin

Taška je přes rameno - popruh má zpevněný vliselinem. Kromě delších uch je vybavena také páskem na přepnutí tašky. To pro případ, že by hrozilo její přeplnění :-)



4 komentáře:

  1. Krásná...určitě potěší... nákupní se vždy hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky! Máš pravdu, nákupní se opravdu hodí téměř kdykoliv a kdekoliv... A ještě k tomu jsem ráda, že díky látkovým taškám nepotřebuji igelitky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)