sobota 21. listopadu 2015

Výzva pokračuje - úkol č. 2

Úkol dnešního dne zněl jasně - zapracovat na atmosféře v kuchyni. Posláním tohoto úkolu bylo odstranit z kuchyně vše, co se nahromadilo na kupičkách, čeká na odnesení apod. Zkrátka měli jsme se pustit do úklidu s cílem připravit si půdu pro další vánoční přípravy, které patrně také dostaneme za úkol od Florentýny.

Díky tomu že již pár měsíců uklízím podle Terapie domova mám kuchyň celkem v pořádku a proces debordelizace je již za mnou. Díky Podzimnímu plánu z Terapie mám uklizenou spíž a tento týden jsem průběžně vytřela šuplíky. Takže jsem dneska provedla jen běžnou údržbu.

Současně jsme měli připravit adventní věnec či svícen. Věnec mám v plánu až na příští víkend, takže jsem alespoň vytáhla svícínek a keramický domeček, který mám spojený s prvním pečením perníčků s mým mužem (další roky už jsem je pekla sama :o)

A tady je důkaz, pravda v dost mizerné kvalitě. Svítá však na lepší časy, už máme nový foťák, jen ten kablík nám jaksi chybí...




2 komentáře:

  1. Díky za upozornění na zajímavé stránky. ,,Terapie domova" je přesně to co potřebuji. Musím to celé pročíst. Hezký týden. Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Jituš, rádo se stalo :-) Terapie mě chytla a musím říct, že díky ní mám doma věci výrazně více pod kontrolou :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)