sobota 31. prosince 2016

PF 2017



Pomalu končí rok 2016 a ten další nám klepe na dveře. Většina lidí uvažuje, jaký ten rok pro ně byl, co přinesl, odnesl... S velkým vděkem mohu říci, že byl víc než dobrý. Řekla bych takový - stabilizační :-) Po veliké životní změně, která s příchodem Myšky nastala na podzim loňského roku, přišly dny, týdny a měsíce usazování se v nových rolích. Některé chvíle byly náročné, mnohé radostné (a těch bylo víc!), Jsme o rok dál a já děkuji Bohu za moje dva nejdražší lidičky, za rodinu a přátele. A také za zdraví, které vůbec není samozřejmostí. 

Ze srdce vám přeji, aby ten příští rok byl pro Vás rokem dobrým, aby byl bohatý na radost, lásku, nechybělo v něm  pevné zdraví a splněná přání!

Křížulka ♥

6 komentářů:

  1. Peti, díky moc a hepy ňů jír ;-)!

    OdpovědětVymazat
  2. Peťo, píšu raději ještě sem – jak jste si užili svátky s Myškou? Blog jsem teď hrozně zanedbávala, nějak nebyl čas, ale koukala jsem, jaký jste měli pěkný adventní kalendář a líbí se mi ty pytlíky na nákupy ze záclony... Taky se na ně už nějaký čas chystám, ale ke stroji se fakt vůbec nedostanu. Dělala jsem si naděje mezi svátky, ale postupně jsme onemocněli, tak z toho zase nebylo nic... Měj se krásně a hodně zdravíčka pro celou rodinu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky:-) Zítra napíšu mailíka. Měj se moc hezky a hlavně ať už jste zdraví!

      Vymazat
  3. Petruško, i vám třem v novém roce hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody. Mějte se moc krásně. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, jsi milá! Moc děkujeme za krásné přání:-) i Tobě přejeme pohodový rok 2017 s notnou dávkou pevného zdraví, radosti a pohody!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)