neděle 18. září 2016

EXPEDICE APALUCHA 2016



obráceně! Aneb šest maminek vyrazilo se svými devíti ratolestmi na společný prodloužený víkend. Tatínkové (spokojeně) zůstali doma :o) Nová tradice založena!!!

Před osmnácti lety jsme se poznaly na internátu střední školy. Navzdory tomu, že jsme každá jiná, jsme zůstaly kamarádkami dodnes! Po maturitě jsme se rozešly, přesto nás pojí Telč, společné vzpomínky a hlavně společné přátelství, které přetrvává dodnes.

Letos poprvé jsme všechny maminkami. A tak jsme se rozhodly, že do našich setkání zapojíme i další generaci. A ta se nedala zahanbit :-) Šest pižďuchů ve věku 5 měsíců až 6 let si káplo do noty a prodloužený víkend si řádně užili. A my také :-)

Děcka se vyřádily na zahradě, při hře na šipkovanou, na hřišti, na zakázaných schodech (ty magicky přitahovaly především Myšku). A my ženské, jsme si zas řádně popovídaly.

Kromě spousty zážitků jsme si s Myškou odvezly medaily (Myščinu první!) a stylové naušnice (Brabíku, díky!). A taky poznání, že navzdory běžícímu času, jsme v jádru pořád ty holky, které potajmu po večerce na intru poslouchaly Červené uši" :-)

2 komentáře:

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)