sobota 1. listopadu 2014

Začínám!

Po dlouhém váhání jsem se rozhodla založit si vlastní blog. Cesta k němu byla celkem dlouhá, téma však bylo jasné od počátku. Můj blog by měl být především o šití, tvoření a drobných radostech, které život přináší. Ráda bych kdyby uměl potěšit - nejen mě:-)

Když jsem před cca. 2,5 roky ukončila dálkové studium, rozhodla jsem se, že vrátím k dvěma činnostem, které jsem v minulosti začala a nedotáhla do konce. Jednalo se o šití a řízení auta. S řízením auta je to dodnes slabší, nicméně jisté pokroky tu jsou:-) 

Šití se stalo mým koníčkem. Mám radost, když mi pod rukama vzniká nová věc, a když se jedná  o dárek pro milou osobu, který promýšlím, řeším,  jak ho udělat, aby prostě "sedl", tak najednou šití dostává úplně jiný nový rozměr. A v neposlední řadě - vidím tak poměrně rychle výsledek své práce. Což se mi v mé práci zas až tak často nestává. 

Můj blog jsem založila ve stejný den, kdy má jedna milá kamarádka  a také  moje nejmladší neteřinka narozeniny. Tak doufám, že se všem oslavencům bude dařit!






2 komentáře:

  1. Pěkný blog Křižulko, jsi šikulka:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, moc díky za jeho přečtení! Komentáře mi udělaly velikou radost:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář a návštěvu u mě :-)